Skip to main content

Detail dělá dojem. Právě jím dáváte (nebo nedáváte) najevo, jak vám záleží na budování brandu a firemní identitě. A vyšité logo na firemním oblečení může být přesně tím, co rozhodne ve váš prospěch a odliší vaši značku od konkurence. Přečtěte si, proč zahrnout firemní oblečení do strategie společnosti a z čeho můžete vybírat.

Vyšité logo – bijící srdce vaší značky

Co si budeme povídat – výšivka je nejtrvanlivější způsob zdobení textilu a díky moderním technologiím jsou výsledné detaily loga či obrázku naprosto špičkové. Navíc nejste v podstatě ničím omezování. Naše vyšívací stroje toho zvládnou opravdu hodně.

Proč poptat vyšívání loga na tričko/košili/cokoli u nás?

Protože nenecháváme nic náhodě a s vyšíváním na textil máme více než 30 let zkušeností. Nabízíme strojní výšivku i exkluzivní 3D výšivku, která dodá logu nejen texturu, ale i život.

  • Vyšíváme na vlastních strojích Tajima.
  • Možnost osobní konzultace a prohlídka vzorkovny v sídle firmy v Letovicích.
  • Ve strojním vyšívání patříme mezi nejlepší v republice.
  • Jednorázový poplatek za přípravu – poté už vždy platíte jen cenu za kus.
  • Široký výběr barev nití – barvy vybíráme tak, aby přesně odpovídaly požadovanému motivu. Odstín nitě se vždy snažíme odladit nejlépe podle zadaného odstínu Pantone.
  • Vyšíváme i na vámi dodaný textil.
  • Vyšíváme i složité motivy, ale ne vždy je motiv pro výšivku vhodný. Pokud je tomu tak, náš vzorkař vám vždy poradí, kterou alternativu zvolit.
  • Jsme docela rychlí – standardní termín dodání je 14 dní.
  • Nenecháme vás v tom – naši grafici vám poradí při výběru barev, umístění, velikosti a v neposlední řadě také s celkovým vzhledem výšivky.
vyšívání loga na ručníky
vyšité logo firmy na rukávu bundy

Jak to funguje v praxi

Vy máte nápad, jak by mohlo firemní oblečení vypadat a my ho transformujeme v něco hmatatelného. Precizně, pečlivě, kvalitně.

  1. Nastíníte nám vaši představu a pošlete obrázek, logo, nebo motiv ve vhodném formátu – v křivkách (s příponou SVG, AI, EPS, CDR PDF, nebo .jpeg ve vysokém rozlišení). Pokud motiv nemáte v požadovaném formátu, rád vám s převodem do křivek pomůže náš tým grafiků. O ceně za přepracování grafiky Vás informujeme ještě před začátkem těchto prací.
  2. Napíšete nám vaši představu o textilu, na který se bude vyšívat – barva, materiál, střih, způsob použití, počet kusů (minimální objednávka je 20 ks).
  3. Pošleme produktovou kartu s možnými barevnostmi a spolu s ní i cenovou nabídku.

Jaké jsou možnosti?

výšivka na firemní bundě k výročí založení společnosti alupo

Strojní výšivka

Strojní výšivka představuje dokonalé spojení časem prověřené tradice a moderních technologií. To z ní dělá ideální řešení pro firemní textil. Je odolná a elegantní, takže vaší značce dodá osobitý nádech.

Detail nášivky lev

Nášivka

Nášivka na textil je skvělá volba pro každého, kdo hledá flexibilní a odolný způsob zdobení textilu. Ozdobíte jí  trička, bundy, nebo třeba batohy podle vlastních představ.

3D výšivka firemního loga Kříž na kšiltovce

3D výšivka

3D výšivka na mikinách, tričkách, kšiltovkách, nebo pletených čepicích dodává logu nejen luxusní vzhled, ale díky prostorovému efektu také zřetelně vynikne.

Na jaké materiály vyšíváme?

Ať už potřebujete vyšít logo na kšiltovky, mikiny, košile pro zaměstnance, nebo batohy, možnosti jsou nekonečné. Vyšívat umíme v podstatě na cokoliv. Od jemných šifonů, hedvábí, plátna, oblečení s nešpinivou a nepotivou úpravou až po těžké vrstvené tkaniny. Jediným omezením může být nepřístupnost plochy pro výšivku na daném textilním produktu.

Pokud máte nějaký speciální materiál, ozvěte se nám a my vám poradíme, jakou technologii zvolit. Navíc vám zašleme referenční vzorky na poptávaných materiálech, nebo výšivku přímo na vašem materiálu odzkoušíme.

 

Prostě a jednoduše – kvalitní, pěkně zdobené, dobře padnoucí a sladěné firemní oblečení dělá hodně

Tak už na nic nečekejte a postarejte se, aby byla vaše značka vidět.