Skip to main content

Váš tým je něco jako vaše druhá rodina. Prošli jste si společně mnoha výzvami (a možná i pády) a teď hledáte způsob, jak dát světu najevo, jak skvělý jste tým? A věděli jste, že studie ukazují, že firmy, které investovaly do sjednoceného oblečení, jsou vnímány jako profesionálnější a spolehlivější? Takové tričko, nebo polokošile s logem je fajn, ale co když je venku počasí, že by psa nevyhnal? Řešení je nasnadě – co takhle firemní/sportovní/pracovní bundy se stylovou nášivkou?

Že designové ≠ funkční? Tento stereotyp boříme!

Větru dešti sice poroučet neumíme, ale rozhodně víme, jak vybrat takové oblečení, co vás před rozmary počasí spolehlivě ochrání a zároveň bude pohodlné a reprezentativní. V nabídce máme širokou škálu typů a střihů bund a vest jak pro pány, tak pro dámy. A to od lehkých jarních/podzimních softshellek, přes voděodolné s kapucí až po teplé, prošívané pracovní zimní bundy.

Dodavatele textilu si pečlivě vybíráme a každý model testujeme, abychom měli jistotu, že je to to nejlepší, co vám můžeme nabídnout. A co víc? Vše si můžete nezávazně vyzkoušet v naší vzorkovně.

nášivky na bundy
Nášivka na bundu kulatá

Jak vybrat motiv na nášivku na bundu?

Pokud jde o design, tady se fantazii meze nekladou. Dost záleží na tom, proč vlastně nášivku na bundu chcete. Chcete zviditelnit/budovat brand? Propagovat sportovní klub? Nebo hledáte něco, co bude odrážet vaši osobnost a něco, co máte rádi? Jakmile budete znát odpověď, máte v podstatě vybráno.

Nejčastěji vyrábíme nášivky jako:

  • loga a značky na firemní bundy, nebo slogany či loga sponzorů na bundy sportovních týmů,
  • jména a čísla hráčů na sportovní dresy a klubové bundy,
  • Pokud bychom opustili rovinu firemního a sportovního textilu, vyšíváme také nášivky na bundy pro motorkáře,
  • dobře provedená nášivka může také sloužit jako součást fanouškovského merche.

V případě zájmu vám ale vytvoříme nášivky (od 20 kusů) s jakýmkoliv designem si budete přát.

Na velikosti nášivky záleží

Velikost nášivky by měla odpovídat místu, kam ji chcete umístit (nažehlit, připevnit suchým zipem nebo přišít). Pracovní i sportovní oděvy se nejčastěji značí malými motivy na hrudník, nebo rukáv. Velký motiv pak nejčastěji zdobí záda.

Věčné dilema: potisk, nebo výšivka

Výšivka je nejluxusnější a nejodolnější forma zdobení textilu. Vyšitá nášivka zaujme na první pohled bohatým a texturovaným vzhledem. Navíc (pokud je dobře udělená) je mimořádně odolná proti opotřebení, praní a povětrnostním vlivům. Hodí se všude tam, kde je důležitá prestiž a dlouhodobá hodnota.

Do ceny se promítá tvorba vyšívacího programu (tzv. vyvzorování). To je částka, kterou stanoví náš vzorkař podle toho, jak dlouho na zpracování motivu pracuje. Ta se platí vždy jen poprvé, když se jedná o nový motiv. Při opakování stejného motivu ve stejné velikosti se již tato částka neplatí.

Výhodou tištěných nášivek na bundy a další textil je to, jak umožňují věrně reprodukovat i složité obrázky, což je ideální například pro reklamní a propagační akce, festivaly a kreativní a umělecké projekty. Navíc jsou často levnější a jejich výroba rychlejší.

Váháte, co by bylo nejlepší?

Od toho tu jsme. Všichni nerozumí všemu a je to tak v pořádku. Celým procesem vás provedeme tak, abyste měli co nejmenší starosti a výsledek naplnil, nebo i předčil vaše očekávání. A třeba společně navrhneme tak kreativní podobu nášivky na bundu, že pak v oblečení budou zaměstnanci chodit i odpoledne po práci.

Případné dotazy vám zodpoví a cenovou nabídku na míru připraví náš obchodní zástupce Jiří Hrdlička (jiri.hrdlicka@kriz.cz)