Skip to main content

Chcete, aby každý na první dobrou věděl, „co jste zač“? Že patříte do sportovního týmu, nebo že jste teď spustili novou a naprosto skvělou značku? Přemýšlíte, jak posílit firemní brand a vyniknout v davu? Pak jsou nášivky přesně to, co hledáte. Kolik taková výroba nášivek stojí a co všechno se dá vymyslet?

Ukažte světu, že máte příběh

Nášivky jsou pořád v kurzu. Jednak proto, že jsou flexibilní – hodí prakticky na jakýkoliv textil (nejčastěji je přišíváme na kšiltovky, batohy a bundy všeho druhu) a také proto, že vás nelimitují ani pokud jde o motiv. Rozhodně můžou být hodně kreativní. Je tak jen na vás, jestli a jak moc chcete experimentovat s designem, barvami, materiály a tvary.

 

Při výrobě nášivky jde o to si s ní „pohrát“

Řekněme si to narovinu – ona není nášivka jako nášivka. V čem spočívá ten hlavní rozdíl mezi kvalitní nášivkou a tou nekvalitní? Dá se říct, že „jen“ ve třech věcech:

  • ve správně zvolené technologii (někdy například nelze detail motivu vyšít, a tak musíme vybrat nejlepší možnou variantu – například kombinaci nášivky s tiskem),
  • kvalitě zpracování (zodpovědném a pečlivém vyvzorování motivu)
  • a následné péči (zákazníkům radíme, jak oblečení s nášivkami prát a sušit, aby se zabránilo poškození vláken a barvy nášivky).
výroba nášivky je o technologii a pečlivém vzorkování
výroba nášivek pro státní správu

Typy nášivek a jejich použití

Kromě zkušeností (za 30 let jsme jich nasbírali vážně hodně) a toho, že se zákazníkovi snažíme vždy poradit a vybrat tu nejvhodnější variantu zdobení, je naší silnou stránkou technologie. Právě ta nám dovoluje dělat nové výrobky a zkoušet nové věci. Takže co všechno pro vás můžeme udělat?

  • Vyšívané nášivky jsou prostě evergreen. Bohatý, texturovaný vzhled je ideální pro firemní loga, skautské insignie, nebo policejní, hasičské a vojenské uniformy. Protože jde o nejodolnější formu brandingu, hodí se pro venkovní oblečení a pracovní uniformy. Pro státní správu nejčastěji vyrábíme nášivky na suchý zip.
  • Tištěné nášivky jsou velmi univerzální a oblíbené pro to, jak věrně a detailně dokáží zobrazit předlohu. Na nášivce tak můžete mít třeba fotografii, nebo nápis s opravdu malým textem.
  • Aktuálně jsou u nás docela hitem nášivky, při jejichž výrobě kombinujeme technologii sublimačního tisku s výšivkou. Tak vznikají nášivky s trochu jiným efektem. Najednou totiž můžeme používat barevné přechody a drobná písmenka, což je s výšivkou samotnou nemožné. A často vychází hezky i cenově.
  • Reflexní nášivky zlepšují viditelnost a bezpečnost v noci nebo za špatných světelných podmínek. Jsou ideální pro pracovní oděvy, sportovní oblečení a školní batohy, kde je důležitá bezpečnost.
  • 3D nášivky, které jsou populární u sportovních týmů a značek s outdoorovým vybavením a firem, které zajišťují merch. V drtivé většině případů umisťujeme 3D výšivku na kšiltovky.
  • Když už jsme u těch specialit, pro dobrodruhy tělem i duší vyrábíme nášivky opatřené speciální voděodolnou a nešpinivou vrstvou.
výroba nášivek pro hasiče – SDH Osiky domovenka pro hasiče
3D výšivka firemního loga Kříž na kšiltovce

Máte obavy, že objednané nášivky nebudou odpovídat Vaší představě?

Rádi Vám pošleme vzorky pro představu o provedení, ať přesně víte, kterou úpravu nášivky zvolit.

Tak vybírejte, diskutujte, a když si náhodou nebudete vědět rady, můžete se na nás obrátit.