Skip to main content

Máte skvělý tým, spoustu nadšení, ale když přijde na oblečení, najednou nevíte, kde začít. Jak se odlišit a vybrat oblečení, které bude nejen pěkné, ale i praktické? A jak to všechno zvládnout bez zbytečných komplikací a za rozumnou cenu? Od toho jsme tady. S logem toho umíme vykouzlit spoustu – týmovým oblečením počínaje a sportovními taškami s výšivkou nebo potiskem (ne)konče.

Nemáte o týmovém oblečení přesnou představu?

Nejspíš máte hezké klubové logo a rádi byste ho dostali třeba na dresy spolu s logy sponzorů. Co našim zákazníkům schází je často přesnějsí představa o tom, jak má být týmové oblečení dozdobené. To vůbec nevadí. Ostatně od toho jsme tady.

Naše práce totiž není jen o tom, že prostě někam umístíme logo, čísla a hotovo. Chcete něco víc než jen obyčejný potisk? Vaše přání je nám rozkazem. Poradíme vám s designem a zajistíme, aby vaše logo vypadalo perfektně.

Prostě věříme tomu, že i amatérský tým může mít profi týmové oblečení s pěkným zdobením. Drobnost, která ale posouvá morálku týmu o pořádný kus výš.

„Velmi oceňuji profesionální a ochotný přístup firmy Kříž s.r.o. k realizaci naší zakázky na potisk dresů. A to od samotného grafického návrhu až k finálnímu zhotovení našeho požadavku, včetně termínu dodání.“

Lubomír Řehoř, předseda oddílu Volejbal Letovice

týmové oblečení pro sportovní tým

Proč doporučujeme digitální transfer na sportovní merch?

Především proto, že drží téměř na jakémkoli typu textilu (včetně funkčních materiálů), takže je jedno, jestli chcete logo, složitý vzor nebo dokonce fotku na týmové dresy, levná promo trička na sportovní událost, nebo na fanouškovský merch.

  • Motiv může mít neomezené množství barev a může být jakkoli složitý.
  • Prostě drží a vydrží.
  • Cenově dává smysl i při menších zakázkách.
  • Pomůže oblečení rychle a snadno personalizovat.

Třeba minulý měsíc proběhly oslavy výročí 90 let založení vyškovského basketbalu. Při té příležitosti nám přišla poptávka na 260 triček (pro příznivce a členy klubu) s potiskem zepředu i zezadu. Jak to dopadlo, vidíte na fotce – vypadá to skvěle a věříme, že ten zajímavý, plnobarevný potisk, udělal dojem.

týmové oblečení pro basketbalový tým

Pojďme spolu něco vymyslet!

Od nového týmového oblečení vás dělí jen 6 kroků a sportovní sezóna ještě zdaleka nekončí.

Tak pojďme společně vytvořit něco, na co bude váš tým pyšný!