Skip to main content

Snad v každé firmě, nebo týmu dřív nebo později přijde den, kdy si někdo (ideálně z vedení, nebo marketingu) uvědomí, že by bylo dobré tým sjednotit, nebo posílit korporátní identitu. Jenže standardní oblečení ve firemních barvách není vždycky tak originální, jak si značka zaslouží. Jaké možnosti nabízí potisk mikin? A jak (moc) se firemní/reklamní oblečení podílí na vnímání vaší značky?

První krok – výběr mikiny na zakázku

Mikiny jsou jako firemní a reklamní oblečení naprosto ideální. Proč? Snadno se kombinují s jiným oblečením, poskytují vynikající možnosti pro branding a navíc jsou prostě pohodlné, takže je lidi rádi nosí. Klidně i denně.

Navíc si mikinu můžete obrandovat přesně podle vašich představ. Jsme schopni dodat barvy textilu, které budou přesně odpovídat těm firemním (v nabídce máme 18 odstínů), různé materiály nebo styly. A to jak pro pánskou, tak dámskou verzi. Je jen na vás, jestli chcete mikinu s kapucí (klokanku) bez zapínání, tedy přes hlavu, nebo raději se zipem. Jen myslete na to, že pokud chcete mít na přední straně velký motiv, mikina se zipem a kapsou nebude to pravé ořechové.

kvalitní černá mikina s potiskem Vokom firma
mikina s potiskem na zakázku pro absolventy

Proč mikiny s vlastním potiskem

Hledáte textil pro posílení týmového ducha na teambuildingu nebo jako originální dárek pro zaměstnance? Skvělé je, že s potiskem na mikinu je možné vymyslet graficky v podstatě úplně cokoliv! Loga, hesla, grafiku, fotky… místa je tam dost. A třeba potisk na rukávech, nebo na zádech vážně dělá dojem.

Samozřejmě vždycky záleží na materiálu, ze kterého je mikina vyrobená, ale na velkou většinu textilu zvládáme i tisk drobných písmen a grafiky. Dokonce jsme nedávno našli způsob, jak dostat potisk i na fleecové mikiny s vysokým chlupem. Takže teď už se opravdu skoro sluší říct, že zvládneme všechno.

A jestli dáváte přednost spíš výšivkám, tak ty umíme taky.

„Děkujeme panu Jiří Hrdlička a firmě Kříž za veškerou dosavadní spolupráci a profesionální přístup. Vždy umí poradit, doporučit a vše navrhnout a doladit do posledního detailu. A to jak co se týká materiálů textilu, tak i výšivek a potisku oblečení. Těšíme se na další společnou tvorbu triček, polokošil, mikin, a všeho, co potom rádi oblékají naši zaměstnanci, obchodníci a zákazníci po celém světě.“

Za DCT Boskovice, Mgr. Dita Valášková

Jak využít potisk mikin pro vaši značku?

Na začátku jsme slíbili 7 důvodů, proč si potisk mikin zamilujete, tak tady jsou:

  1. Zvýšení povědomí o značce.
  2. Jednotný firemní vzhled.
  3. Na rozdíl od jednorázových reklamních kampaní, mikiny s potiskem slouží jako dlouhodobý reklamní nástroj.
  4. Můžete si vybírat z různých stylů, barev a potisků a tak plně přizpůsobit mikiny vašim potřebám a představám.
  5. Společný firemní oděv může posílit pocit sounáležitosti a týmového ducha mezi zaměstnanci.
  6. Cena – velkoobjemová výroba mikin na zakázku vlastně není ani kdo ví jak drahá záležitost.
  7. Široké využití – mikiny s potiskem jsou skvělé pro různé příležitosti, od firemních akcí, přes teambuilding, až po korporátní dárky.

Pojďme spolu vymyslet něco úžasného

Řešíte, jak vytvořit zapamatovatelné firemní nebo reklamní oblečení, ale nemáte představu, jak by to mohlo vypadat? Naše služby zahrnují kompletní designové poradenství.

Chcete vědět víc?

Pojďme to probrat