Skip to main content

Pro hasiče, ať už profesionály, nebo dobrovolníky, jsou nášivky na uniformě tím hlavním kouskem výstroje. Proč? Protože okolí velmi rychle prozradí, kdo je v týmu kdo a co umí. A v životě hasiče jsou často situace, kdy se hraje o čas. Naštěstí umíme vyšít nášivky pro hasiče, které opravdu něco vydrží.

Na naše nášivky se hasiči můžou spolehnout

Naše produkty – od vyšívaných znaků a domovenek, přes jmenovky až po trička s potiskem a propagační a dárkové předměty – navrhujeme s ohledem na specifické požadavky a výzvy, se kterými se hasiči během služby potýkají.

Ostatně s výrobou nášivek a vyšíváním máme už přes 30 let zkušeností, a pokud jde o kvalitu, patříme mezi nejlepší z oboru.

Pojďme se společně podívat na to, co všechno pro vás můžeme udělat.

 

Znaky a domovenky jsou základ

Hasič bez domovenky je jako kapitán bez lodi. Taková domovenka nejen že dává najevo vaši příslušnost k obci nebo městu, ale také dodává smysl jednotě a posiluje týmového ducha.

Prostor pro kreativitu tu obvykle moc není – většinou nás poptávají ti, kteří už mají jasnou představu, ale občas se nějaká výjimka objeví a my můžeme s návrhem pomoc a třeba si i trochu vyhrát.

Jestli bude na domovence jen znak obce a hasičů, nebo i text (název obce/města (příslušnost k organizační jednotce SH ČMS), to už je na vás. V týmu máme šikovné grafiky, kteří vám s případnými úpravami pomůžou.

Součástí uniformy pak bývají i nášivky pro hasiče s děleným státním znakem nebo se znakem SH ČMS.

Všechny vyrobené nášivky mohou být podšité (háčkovou) částí suchého zipu, pokud si přejete verzi našívací, nebo nažehlovací, stačí nám to dát vědět.

Příběh SDH Osiky

Na první pohled běžná objednávka – 60 kusů celovyšitých nášivek pro hasiče se znakem SDH. Jenže stačil jeden pohled a my věděli, že ten poměrně složitý motiv uprostřed nepůjde vyšít tak, aby to vypadalo hezky. Prostě proto, že je malý.

Takže jsme zavolali zákazníkovi a z celovyšité nášivky byla nakonec nášivka, která kombinuje výšivku a tisk:

  • logo a bílé pozadí bylo tištěné,
  • SDH, název vesnice a decentní dvojitý rámeček jsme vyšívali.

A nejen, že výsledek hezky vypadal, ale vycházel hezky i cenově.

Nášivka na hasičskou uniformu SDH Osiky
Nášivka Hasičský záchranný sbor Čr

Jmenovky na suchý zip a hodnostní označení

Stejně jako vyrábíme jmenovky pro vojáky, občas se najde i nějaké SDH, které potřebuje pro své členy i jmenovky (případně doplněné i o krevní skupinu), nebo hodnostní označení na suchý zip. Ty nejčastěji vyšíváme stříbrnou, nebo zlatou nití na tmavý podklad. Protože jde o výrobu na zakázku, minimální odběr je 20 kusů.

Trička s potiskem pro týmy dobrovolných hasičů

Kdo říkal, že hrdinové nosí pláště? Máme pocit, že někdy si úplně vystačí i s tričky. Například hasiči ze Svitávky u nás poptali obyčejná šedá trička s jednoduchým potiskem – zepředu znak a zezadu nápis. Přestože jsou esteticky relativně střídmá, naše práce je vždy na 100 %.

Protože je znak městysu hezky barevný a navíc s drobnými detaily, použili jsme metodu digitálního transferu. Ten lze použít na všechny typy textilu. Prostě značka ideál. A účel to splnilo – působí teď daleko sjednoceněji jako TÝM.

potisk oblečení pro hasiče ze Svitávky
Hodnostní označení a výšivky a nášivky pro hasiče na uniformu

Extrémní podmínky? I to umíme s nášivkou pro hasiče řešit

Že vám klasické nášivky nestačí? A co nášivky pro hasiče opatřené speciální voděodolnou a nešpinivou vrstvou. Náročné podmínky vás už teď nerozhodí.

Chcete víc informací?

Vyplňte poptávkový formulář a my se vám ozveme, nebo rovnou kontaktujte našeho obchodního zástupce Jiřího Hrdličku (420 734 231 882, jiri.hrdlicka@kriz.cz).