Skip to main content

Digitální potisk oblečení je moderní technologie, která umožňuje vytvářet detailní a živé grafiky na textilních výrobcích. Tato metoda má řadu výhod, které ji činí atraktivní pro firmy a reklamní agentury. Zejména pro ty, které hledají personalizovaný textil pro eventy, promo akce, nebo jako součást pracovní uniformy. Tak se na něj pojďme podívat detailněji.

Pro tisk plnobarevných motivů volíme digitální (termo) transfer!

Tato metoda spočívá v přenosu designu na textil pomocí tepla a tlaku, díky čemuž je design nejen vícebarevný a detailnější. Při srovnání s některými jinými technologiemi tisku má digitální transfer velkou výhodu ve své plnobarevnosti. Nezáleží tak na tom, jestli má tisknutý motiv jednu nebo deset barev. Cena za přípravu je stejná pro oba takové motivy a i cena za samotný tisk se odvíjí spíše od velikosti tisku.

Proč dát digitálnímu transferovému potisku zelenou?

  • Výborně se hodí pro tisk rastrovaných fotografií, barevných přechodů a drobných vektorů.
  • Hodí se pro širokou škálu produktů a materiálů. Protože obsahuje i elastickou bázi, je vhodný i na pružné materiály.
  • Je odolný proti opotřebení a praní.
  • A je vhodný pro malonákladovou výrobu, kdy si chcete potisk udělat přesně podle svého.

Kdo všechno u nás potisk oblečení poptává?

Technologii digitálního transferu doporučujeme zejména na potisk týmových dresů, promo triček na sportovní události nebo fanouškovského merchandise, kde je důležitá kvalita a dlouhodobá odolnost potisku. Poptávají ho:

potisk oblečení pro hasiče ze Svitávky
potisk oblečení na event na tričku

Co pro vás můžeme udělat?

Naši specialisté vám s návrhem pomohou

Máte nápad, ale nejste si jistí, jak ho přetavit do reality? Náš tým grafiků je tu od toho, aby z vašich nápadů udělal něco, co bude nejen vypadat skvěle, ale i vyprávět vaše příběhy.

Rychlé zpracování nabídky a realizace zakázky

Čas letí, ale my letíme s ním. Ať už potřebujete trička na akci, nebo vánoční dárky pro firemní partnery, uděláme všechno pro to, aby vaše objednávka dorazila rychleji, než řeknete „potřebujeme to do čtrnácti dnů“.

Férová cena a kvalitní výsledek

Kvalitní oblečení s potiskem nemusí být drahé. Naše technologie umožňuje vytvářet cenově dostupná trička, mikiny i merch pro jakoukoliv příležitost. Ať už je akce malá nebo velká. Ale počet kusů samozřejmě ovlivňuje cenu potisku.

U nás přistupujeme ke každé zakázce individuálně a doporučíme vám vždy nejvhodnější technologii s ohledem na motiv, jeho velikost, umístění, barevnost, počet kusů a materiál textilu.