Skip to main content

Cesta přecpaným centrem s dětmi do školy, přejezd do kanceláře a meeting, u kterého se pěkně zapotíte… Prostě takový „normální“ den. Svou trošku zenu teď můžete najít na ramínku ve skříni.

Navázali jsme totiž spolupráci s českou firmou, které jde stejně jako nám hlavně o kvalitu a originalitu zpracování. S firmou, která vyrábí „nepotivá“ a nešpinivá trička. Už víte? S tričky CityZen nikdo nepozná, jak náročný den za sebou máte.

Trička CityZen

Značka CityZen patří mezi nejrychleji rostoucí firmy v Evropě a zcela zaslouženě – vyrábí totiž vskutku unikátní oblečení odolné vůči potu a špíně. A protože je pro výrobce kvalita materiálu na prvním místě, na štítku složení trička najdete, že jsou z prvotřídní bavlny. Díky tomu jsou pevná, pružná, měkká a zároveň prodyšná. A to není všechno.

Prostě a jednoduše pohodlí a elegance po celý den

Díky patentované technologii CityZen® máte jistotu, že se budete i po náročném dni v práci cítit i vypadat fresh. Tričko proti pocení nebojuje, ale minimalizuje jeho nepříjemné projevy. Umí toho ale ještě mnohem víc.

Pojďme se na výhody košil, polokošil a triček CityZen podívat blíž:

  • 100% komfort bavlny,
  • od první do poslední nitky se vyrábí České republice a na Slovensku,
  • není na nich vidět pot a rychle schnou, takže trička nestudí ani není cítit,
  • odolají špíně – tekutinu odpuzují a nečistoty snadno setřete, nebo spláchnete proudem vody,
  • díky kombinaci bavlny a jedinečné technologie se nemačkají,
  • jsou vážně pohodlné a slušivé,
  • a bez problémů je potiskneme nebo zkrášlíme výšivkou!
tričko cityzen pánské modré
žena v červeném tričku CityZen a sukni

Kde všude udělají trička CityZen parádu?

Všude. Vážně. Hodí se pro každodenní nošení, ať už na procházky, oběd s přáteli nebo pobíhání s potomky na dětském hřišti. Tedy všude tam, kde potřebujete tričko, které se nepomačká, odpuzuje tekutiny a zůstane svěží.

Pokud se budeme bavit o firemním oblečení, hodí se pro celou řadu povolání – ať už pro lidi z kanceláře, gastronomie, kouče, lektory, obchodní zástupce… A mohli bychom pokračovat ještě dlouho.

Firemní oblečení s logem už je pomyslná třešnička na dortu

Svět je plný reklamních triček, které leží měsíce a roky na dně skříně. Chcete trička, která budou lidé rádi nosit? Od toho jsme tady!

Pokud jde o branding, vyzkoušeli jsme na kousku látky strojní výšivku menšího motivu a podařilo se to úplně bez problémů. Navíc na polokošilích vypadá tento typ zdobení vážně dobře a vydrží dlouho.

Chtěli byste raději potisk? Vzhledem k tomu, že má oblečení nešpinivou úpravu, trochu jsme se báli, že potisknout nepůjde, ale podařilo se a motiv drží skvěle. Materiál je tak opravdu vhodný jak na výšivku, tak na tisk, a proto si zákazník jistě přijde na své.

Hledáte pro kolegy, zaměstnance, nebo fanoušky kvalitní a slušivé oblečení?

Pošlete nám svou představu (logo, grafický návrh) a my se vám ozveme.

Pomůžeme vám vybrat oblečení do kanceláře, které vám padne a ve kterém se bude cítit dobře celý tým

Chcete trička, která budou lidé rádi nosit? Tak to jste tu správně.

Ať už poptáváte polokošile s výšivkou pro pár kolegů, reklamní trika pro stovky klientů, nebo kvalitní merchandise pro vaše fanoušky, jsme tu pro vás. Stačí se s námi podělit o svou vizi, poskytnout logo nebo grafický návrh a my se postaráme o zbytek.