Skip to main content

Ne každá firma má možnost investovat do drahých televizních reklam, nebo radiových spotů, ale snad každá si může dovolit kvalitní reklamní textil. Ať už půjde o trička pro zaměstnance, nebo o elegantní polokošile na schůzky s klienty – je to praktický a docela jednoduchý způsob, jak zvýšit povědomí o vaší značce a ušetřit peníze i čas.

 

Ze zákazníků v ambasadory značky

Textilní reklama totiž rozhodně není jen o tom mít logo na tričku. Chce to dát zákazníkům/zaměstnancům něco, co budou rádi nosit.

A v době, kdy každý den vidíme stovky reklam, nabízí reklamní textil něco trvalejšího. Něco, co lidé jen tak nevyhodí, nebo prostě neodkliknou. Pokud někdo nosí vaše tričko, nosí i vaši značku. Na kávě s přáteli, na procházce v parku nebo na rodinném grilování. A právě to je ta nejlepší reklama – ta, která se stává součástí každodenního života.

„Ať už potřebujete jen pár kusů, nebo celou sadu pro vaši firmu, jsme tady pro vás.  Nabízíme kvalitní textil, na který můžete být hrdí a který skvěle vypadá.“

Libor Kříž, majitel

reklamní oblečení ve volném čase muž v polokošili s logem firmy
slušivé reklamní oblečení

U reklamních triček to zdaleka nekončí

A proč by to měla být jen levná trička s potiskem? Oblékneme vás, nebo vaše zákazníky do každého počasí a pro každou příležitost.

  • Funkční sportovní oblečení – na své si rozhodně přijdou i sportovní nadšenci. Kvalitní týmové/sportovní oblečení z funkčních materiálů opatřené logem je značka ideál na venkovní aktivity.
  • Jednotný firemní merch – pomůžeme vám vybrat z množství značek firemního textilu (firemní bundy, mikiny s vlastní výšivkou, nebo kšiltovky na míru) a poradíme, jestli textil opatřit potiskem, výšivkou, nebo nášivkou. Vaše značka bude vždy uprostřed dění.
  • Hotely a restaurace pak u nás nejčastěji poptávají ručníky s výšivkou.

Reklamní textil nemá hranice

Pokud jde o design reklamního textilu, tady jsou možnosti pro kreativitu opravdu široké. Můžete experimentovat s barvami, slogany, grafikou i dalšími prvky.

Pokud jde o techniky zdobení, ani tady v podstatě neexistují limity. Pomůžeme vám vybrat tu nejlepší variantu zdobení (obvykle jde o sítotisk, digitální tisk nebo strojní vyšívání) a najít ten nejlepší možný poměr cena/výkon.

Máte raději jasnou představu o tom, jak bude výsledek vypadat?

Zákazníkům vždy posíláme fotku vzorku k odsouhlasení. A pokud byste chtěli produkt fyzicky zkontrolovat, po domluvě vám vzorek pošleme fyzicky ke schválení.

Oblečte firmu, tým či partu

Ať plánujete cokoli – od veletrhů, přes firemní události, až po charitativní akce – reklamní textil vám s propagací vaší značky pomůže. Zákazníci si váží autentických zážitků. Textilní reklama vám pomůže vyniknout v davu a lidé si vaši značku díky ní skvěle zapamatují.

Zkrátka je to mnohem víc než oblečení. Je to příležitost, jak se představit světu, jak ukázat svou originalitu a jak vytvořit trvalý dojem. Stačí jen trocha kreativity a kvalitní dodavatel.