Skip to main content

Pro výšivku máme slabost. Dokonale kombinuje tradici a moderní technologie, a pokud jde o strojní vyšívání, s tím má naše firma nejvíc zkušeností. Navíc tvoří výšivka na textil víc než 70 % toho, co už přes 30 let děláme, takže dnešní článek bude patřit právě jí. Jak dlouho na oděvu vydrží? Jaké jsou její přednosti a proč na ni moderní firmy nedají dopustit?

Detaily dělají dojem

Kvalitně provedená a nápaditá výšivka na firemním oblečení (ať už jde o logo nebo složitější motiv) je daleko víc než jen estetická ozdoba. Pomáhá zvýšit loajalitu zaměstnanců a zlepšit vnímání značky veřejností. A to, že si i v éře digitálních tiskáren a laserů výšivka na textilu udržuje svoji oblibu, jasně dokládá, že má pořád co nabídnout.

  • Je extrémně trvanlivá a vydrží stovky pracích cyklů.
  • Umožňuje vytvořit firemní logo, název nebo jiné designové prvky na oblečení (až v 15 různých barvách). Zvládáme i složité motivy, aplikovanou a 3D výšivku.
  • Působí elegantně a zároveň šmrncovně.
  • Vyšívat se dá takřka na cokoliv – košile, trička, bundy, čepice, tašky, velorex… téměř na vše textilní.
  • Při větší objednávce je cena za kus nižší.
  • A navíc prostě vypadá skvěle!
výšivka na textil pro firmu DCT
výšivka na textil - polokošile pro Greycortex

Kolik barev, tolik…

Na rozdíl od digitálního potisku textilu hraje při kalkulaci ceny u výšivky jednak počet barev, ale především velikost výšivky, tedy počet stehů (spotřeba nitě).

Aby byla výsledná výšivka na textilu přesně podle vašich představ, je dobré si obstarat data ve křivkách a pokud to možnosti dovolí, tak i s přesným číslem barvy pantone. Ten si pak porovnáme se vzorníkem nití a podle toho vybereme odpovídající barvu.

A proč si přijít pro výšivku na textil k nám?

Máme v týmu pečlivé „vzorkaře“, kteří si s motivem vyhrají tak, aby byl výsledek prostě perfektní. U nás se nestane, že byste dostali výšivku na tričku roztřepenou, nebo nakřivo.

Navíc vyvzorování zůstává uložené u nás a při další objednávce už se neplatí.

Pomáháme vyřešit firemní i reklamní textil od A až do Z

  • Poradíme, jaké oblečení vybrat a zajistíme ho pro vás. Problémem nejsou ani specifické střihy textilu nebo například nadměrné velikosti 4XL a větší.
  • Protože se v oboru už nějakou dobu (přes 30 let) pohybujeme, víme, jak který textil zdobit. Rádi vám zašleme referenční vzorky na poptávaných materiálech.
  • Pokud dáváte přednost osobnímu výběru, můžete navštívit naši  vzorkovnu v Letovicích.
  • Jsme schopni připravit grafické návrhy a vždy posíláme foto vzorek výšivky na textilu na odsouhlasení.
  • Jsme docela rychlí – standardní termín dodání je 14 dní.

Tak zapomeňte na nudné uniformy! Kvalitní výšivka na textilu toho o vaší firmě řekne víc, než si myslíte. Třeba že si dáváte záležet na detailech.

Oblečte své zaměstnance tak, aby každý na první dobrou věděl, pro koho pracují

Případné dotazy vám zodpoví a cenovou nabídku na míru připraví náš obchodní zástupce Jiří Hrdlička (jiri.hrdlicka@kriz.cz).