Skip to main content

Řešíte, jak obléct váš tým, aby se cítil skvěle a zároveň reprezentoval vaši značku? Pohybují se zaměstnanci v provozu, kde je chladno, nebo jsou občas venku? V tom případě je jedno jisté – za firemní mikiny budou určitě rádi. Dáte jim najevo, že si jich vážíte. A pojďme ještě o krok dál. Výšivka na mikinu je elegantní a praktický způsob, jak zviditelnit vaši značku.

Zip nebo nic? Podle čeho vybrat?

Vybrat firemní oblečení pro 10 a víc lidí není jen tak. Na začátek je proto dobré si ujasnit, jaké ty mikiny vlastně chcete. Varianta se zipem je o něco pohodlnější – hodí se pro vrstvení oblečení a snadno se obléká i svléká.

Na druhou stranu mikiny bez zipu poskytují logicky větší prostor pro výšivku a tisk, tedy větší prostor pro vaše logo a design.

Při výběru je tedy důležité brát v potaz praktické aspekty vaší práce a preference zaměstnanců. Ať už se rozhodnete jakkoliv, naše rozmanitá nabídka mikin zaručuje, že najdeme tu pravou pro váš tým.

Jak vybrat materiál aneb je ti teplo, děvče?

Výběr materiálu oblečení úzce souvisí s tím, kdo a kde bude mikiny s výšivkou nebo potiskem nosit. Bude ji mít na sobě pokladní v obchodě, na kterou se xkrát za den otevřou vchodové dveře? Prodejce v autosalonu? Řemeslník? Elektrikář? Všude tam bude za firemní mikinu určitě rádi.

Obecně můžeme říct, že výšivky realizujeme nejčastěji na fleecové mikiny, není ale samozřejmě problém umístit výšivku i na klasické bavlněné.

A jaké jsou možnosti zdobení a kolik to stojí?

I tady záleží na použití. Pokud hledáte firemní oblečení, které posílí firemního ducha tím, že na něj umístíme logo, bude klasická strojní, nebo pak o něco kreativnější aplikovaná či 3D výšivka na mikinu tím pravým ořechovým. Vypadá dobře a opravdu hodně toho vydrží. Cena výšivky se pak odvíjí od velikosti vyšívané plochy.

U školních nebo reklamnějších mikin pak většinou potisk úplně stačí.

Jinak řečeno – mikina je opravdu vděčný textil, na který se dá použít cokoliv – sítotisk, digitální transfer, výšivka na textil i nášivka (kombinace výšivky a sublimačního tisku).

Výšivka na mikinu pro autosalon TOP z Blanska
výšivka na mikině a vestě pro zaměstnance autosalonu

Váháte, jestli vybrat to či ono?

Od toho jsme tady my. Poradíme vám, kterou z technologií vybrat a kam grafiku umístit, aby bylo všechno perfektní. A pokud máte vlastní představu, rádi si vás vyslechneme. Třeba jako kluky z TOP autosalon Blansko, kteří u nás poptali výšivku na 11 mikin a 11 prošívaných vest a přišli s moc zajímavým nápadem na umístění výšivky – decentně na okraj rukávu mikiny.

„Děkujeme společnosti Kříž s.r.o. za kvalitní vyšití našeho loga dle specifických požadavků a především, za rychlost dodání. Určitě se na ně znovu obrátíme!“

Top Autosalon Blansko

 

Oblečte i váš tým

Personalizované mikiny s výšivkou nejen že zvyšují povědomí o vaší značce, ale také přispívají k pocitu jednoty a profesionalitě vašeho týmu. Rádi vám s tím pomůžeme.

Stačí nám poslat nezávaznou poptávku a my uděláme cenovou kalkulaci. A pokud si nebudete něčím jistí, doladíme to spolu.