Skip to main content

Stojíte na prahu nové životní etapy a chcete něco, co vám bude připomínat ta  nezapomenutelná školní léta? Spolužáky, co vás rozesmáli i ty, co vás občas štvali, oblíbené i neoblíbené učitele, epické výlety i průšvihy – prostě všechny ty společné okamžiky? Třídní trička jsou super, ale u nich to zdaleka nekončí. Co byste řekli na cool školní mikiny pro deváťáky?

Proč absolventské mikiny

Školní mikina má v porovnání s tričkem pár výhod. Jednak rozhodně déle vydrží. Navíc je její potisk nebo výšivka vidět i v chladnějším počasí, protože se jedná o svrchní díl oblečení. A rozhodně je z čeho vybírat.

V nabídce máme absolventské mikiny v 18 různých barevných odstínech, a to jak pánskou, tak dámskou verzi. A je jen na vás, jestli chcete mikinu s kapucí (klokanku) bez zapínání, tedy přes hlavu, nebo raději se zipem. Jen myslete na to, že pokud chcete mít na přední straně velký motiv, mikina se zipem a kapsou nebude to pravé ořechové.

Jak vybrat motiv na školní mikinu pro deváťáky

Tady se fantazii meze rozhodně nekladou. Ať už jde o vtipné citáty, školní maskoty, karikaturu celé třídy, nejoblíbenější meme nebo hashtag, který pochopíte jen vy. Takže vybírejte, diskutujte, navrhujte. My se postaráme o to, aby byl ten poslední rok nezapomenutelný a mikiny tak skvělé, jako vy.

Máte ve třídě nějakého kreativce, co pěkně kreslí, nebo to umí s grafikou? To je perfektní. Školní mikiny pro deváťáky s vlastním motivem můžou dokonale vystihnout konkrétní třídu. Třeba jako v případě kvarty Gymnázia Týn nad Vltavou – podoba s jednou z nejznámějších značek světa je samozřejmě čistě náhodná. 🙂

Kolega grafik si s nákresem poradil a „překreslil“ ho do digitální podoby. Logo jsme krapet zmenšili, aby bylo decentnější a velká výšivka nestahovala materiál mikiny.

„S firmou Kříž byla příjemná spolupráce. Potisk i výšivka v pořádku dle domluvy. Velkým přínosem bylo doporučení k mikinám i k provedení. Nabídnuty kvalitní mikiny. Děkujeme a doporučujeme.“ 

Studentka kvarty Gymnázia Týn nad Vltavou

školní mikina pro deváťáky, absolventy
školní mikiny s potiskem a výšivkou pro studenty gymnázia

Od čeho se odvíjí cena?

Cena závisí nejen na použitém textilu a počtu kusů, ale také na zvolené technologii. Pokud jde o jmenné seznamy žáků na zádech a nějakou jednoduchou grafiku, tam obvykle není nad čím bádat a volíme digitální tisk nebo sítotisk.

Pokud jde o motiv na přední části školní mikiny, ten můžeme vytisknout, nebo použít ještě o něco trvanlivější strojní výšivku (jako je na obrázku výše). Nebojte, se vším vám poradíme.

Máme řešení pro každý požadavek – ať už je to velikost, barva, nebo styl

Máte nápad? Chcete víc informací? Kontaktujte nás na kriz@kriz.cz a společně vytvoříme pro vaši třídu něco nezapomenutelného.