Skip to main content

Taky se vám to někdy stalo? Stáli jste ráno před skříní a tápali, co si vzít na sebe do práce. Chtělo to něco slušivého, ale taky pohodlného, vzdušného, nemačkavého a co si budeme povídat, během léta nebo náročné prezentace taky nepotivého. Jestli by ten život nebyl jednodušší, kdyby to někdo vyřešil za vás.

Pojďme vám odhalit tajemství dokonalého výběru firemního oblečení do kanceláře pro vás a vaše kolegy.

1. Pohodlí je u oblečení do kanceláře až na prvním místě

V kanceláři trávíte většinu dne, a ať už jste CEO, administrativní pracovník nebo začínající specialista, jedno je jisté: nemá smysl sedět celý den v košili, nebo tričku, které škrábe, nebo se naopak vytáhlo a teď vám tak úplně nesedí. Nejlepší oblečení do kanceláře by vás mělo nechat zapomenout, že ho na sobě vůbec máte. Proč? Protože ten pocit se odráží i ve vaší práci.

Náš tip: pomůžeme vám vyřešit firemní i reklamní textil od A do Z. Vybereme spolu vhodný textil, technologii zdobení (výšivku nebo tisk) a pošleme vám grafický náhled k odsouhlasení.

2. Kvalita má přednost před kvantitou

Udržitelnost je v módě velkým tématem. Ve výsledku vás totiž kvalitní košile, kalhoty nebo šaty vyjdou daleko levněji, než když je budete každý půlrok obměňovat.

A až je budete vybírat se zaměřte na kvalitní materiály, které vydrží i časté nošení a praní.

muž v košili do kanceláře
moderní oblečení do kanceláře

3. Myslete na prodyšnost

Při výběru oblečení do kanceláře myslete také na roční období – nikdo přece nechce sedět v práci s košilí přilepenou na tělo vlivem všudypřítomného potu. Proto vybírejte firemní oblečení z takových materiálů, které „dýchají“ – bavlny, bambusu…

Se skvrnami od potu v podpaží totiž dobrý první dojem neuděláte. Naštěstí už dnes bez problémů seženete košili, nebo tričko proti pocení, které pak rádi obrandujeme logem, nebo jinou grafikou.

4. Sledujte trendy, ale nezapomínejte na firemní identitu

Vybrat firemní oblečení pro celý tým rozhodně není lehký úkol. Všem se stejně nezavděčíte, ale najít rovnováhu mezi moderním vzhledem a profesním dojmem, to už se dá zvládnout.

A rozhodně to nemusí být nuda.

Pomůžeme vám vybrat oblečení do kanceláře, které vám padne a ve kterém se bude cítit dobře celý tým

Chcete trička, která budou lidé rádi nosit? Tak to jste tu správně.

Ať už poptáváte polokošile s výšivkou pro pár kolegů, reklamní trika pro stovky klientů, nebo kvalitní merchandise pro vaše fanoušky, jsme tu pro vás. Stačí se s námi podělit o svou vizi, poskytnout logo nebo grafický návrh a my se postaráme o zbytek.